Poziv bh. kompanijama

Jubilarni, 25. sajam GAST 2020 u Spaladium areni

Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2020, vodeći sajam hrane, pića i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj, biće održan od 26. do 29.februara 2020. godine u Splitu.

Jubilarni, 25. sajam GAST 2020 u Spaladium areni

Sajam GAST je najveći sajam prehrane, pića i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj i široj regiji koji je već  25 godine centralno mjesto okupljanja kompanija i pripreme za turističku sezonu.

Izlagači iz sedam zemalja koriste platformu sajma GAST za prezentaciju stručnoj javnosti svojih noviteta,  da prezentiraju posebne ponude za turistički sektor te učestvuju u stručnim konferencijama vezanim na turizam.

Pored izlagačkog dijela, na sajmu GAST 2020 bit održan i bogat program zanimljivih događanja, najavili su organizatori.

U programu su: Turistička mreža, Dionizijana - međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića i svečana dodjela nagrada vinarima, Autohtona kuhinja, splitska gastro scena - gastro noviteti za turističku sezonu, svakodnevni Show Cooking, slastičarske radionice, kreiranje vinskih lista, vođene vinske radionice, barmen Show i kuharski humanitarni show: “Poznati u kuhinji”.

Sajam Split poziva bh. kompanije koje se bave proizvodnjom  hrane, pića, ugostiteljstvom, hotelijerstvom i namještajem da sudjeluju na sajmu kao izlagači. Više informacija o Sajmu i načinu prijave pogledajte na oficijelnoj web stranici GAST 2020 sajma