Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

Nagrađujemo čitateljke

Udruženje poslovnih žena u BiH povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbijedili su besplatne online kurseve engleskog jezika.

Nagrađujemo čitateljke

BusinessAcademy, kao dio kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprijede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspješnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da na adresu info@upzbih.ba  pošaljete e-mail sa subjectom Besplatan kurs 8. mart, u kojem ćete napisati svoje ime i prezime. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog jezika. 

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na e-mail sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodijeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cijenimo pripadnice ljepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.