Radionica u Posušju

Pustolovni turizam - Velika prilika za malo poduzetništvo

Na radionici će se, između ostalog, raspravljati o potrebama i trendovima u smislu aktivnog turizma, zatim idejama, mogućnostima i planovima kako se aktivirati kao poduzetnik u području aktivnog turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Pustolovni turizam - Velika prilika za malo poduzetništvo

 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organizira radionicu "Pustolovni turizam - Velika prilika za malo poduzetništvo" koja će se održati u srijedu, 30. siječnja, u svadbenom salonu "Bagušić" u Posušju.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je stvoriti platformu za razvoj aktivnog turizma na području spomenute županije te potaknuti lokalne potencijalne dionike na djelovanje u području ove vrste turizma, priopćeno je iz Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.  

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun, vlasnica turističke agencije , organizatorica Zadar Outdoor festivala, te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK.

Radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora švicarske Vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Radionica je ujedno i nastavak aktivnosti u okviru projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj".

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije info@eui-zzh.ba najkasnije do utorka, 29. siječnja, do 12 sati.

FENA