Danas održan sastanak u Kreševu

Povodom osnivanja Kluba za podršku poduzetništva žena Kreševo

Povodom osnivanja Kluba za podršku poduzetništva žena Kreševo
Predstavnici Udruženja poslovnih žena u BiH i predstavnici Opštine Kreševo, danas su održali sastanak povodom osnivanja Kluba za podršku poduzetništva žena Kreševo.
 
Broj klubova se povećava, što je dobar znak budućnost poduzetnica koje se i na ovaj način povezuju, informišu, dijele iskustva i znanja te samim tim jedna drugoj pružaju podršku, a nerijetko i međusobnu saradnju. Želju za ovakvo umrežavanje - koje i jeste prioritet, iskazale su i poduzetnice iz Kreševa. 
 
Danas su definisali početne planove i ciljeve osnivanja i rada kluba, a u skorijem periodu bit će održan i sastanak za zvanično potpisivanje ugovora saradnje udruženja i opštine. Prisutne će biti i poduzetnice koje će razgovarati o svojim biznisima, proizvodima, uslugama, ali i problemima i poteškoćama.
 
Današnjem sastanku u Opštini Kreševo, prisustvovali su: Renato Pejak, načelnik opštine koji je pokazao veliko interesovanje za ovaj projekat uz naglasak maksimalne podrške; Anita Medić, savjetnica načelnika; Irena Miličević Vukoja, poduzetnica iz Kreševa; Kristina Josipović, predsjednica Kluba za podršku poduzetništva žena Kiseljak te Dženisa Delalić, predstavnica udruženja.