Održani prvi online B2B susreti poduzetnica BiH i Turske

Događaj predvođen ženama

Obzirom na veliki interes susreti će biti produženi do kraja juna 2021. godine

Događaj predvođen ženama

Uorganizaciji Privredne/Gospodarske komore FBiH i Privredne komore Korfez, Turska, 14. i 15. aprila 2021. održani su prvi online B2B susreti poduzetnica Bosne  i Hercegovine i poduzetnica Turske.  

Ovaj događaj namjenjen je svim poduzetnicama i kompanijama predvođenim ženama iz svih sektora u cilju međusobnog umrežavanja, razmjene kontakata, iskustava, ali i ostvarenja novih poslovnih partnerstava kako bi se ublažile posljedice Covid-19 na poslovanje, naročito zbog nemogućnosti održavanja sajmova i međusobnih posjeta.

Registracija na namjenski izrađenoj platformi za ovaj event, omogućila je poduzetnicama besplatan štand za korporativno predstavljanje i izlaganje proizvoda, postavljanje promotivnih brošura, video sadržaja, online posjetu štandova drugih poduzetnica, umrežavanje putem online razmjene podsjetnica, zakazivanje direktnih B2B sastanka, kao i komunikaciju putem chat opcije s mogućnosti automatskog prevoda na 7 jezika. 

Obzirom na veliki interes i funkcionalnost platforme, online susreti poduzetnica Bosne i Hercegovine i poduzetnice Turske bit će produženi do kraja juna 2021. godine sa svim navedenim sadržajima.

Ujedno, ovom prilikom pozivamo i sve novo zainteresirane poduzetnice da prijavu za učešće mogu izvršit putem linka, a za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju je email a.karahasan@kfbih.com ili kontakt broj +38733 566 333, Anela Karahasan.