02. juli 2020.

Večer ženske kreativnosti u Medenom kutku

Večer ženske kreativnosti u Medenom kutku

 

Tri žene, tri priče o uspjehu svoju inspiraciju prenose drugima. U četvrtak, 02. jula 2020. godine od 18:30 u predivnoj bašti slastičarne Medeni kutak (Vogošća, Jošanička bb – preko puta WOG centra) se održava jedinstven za sva čula.

Svaka od dama koja će se predstaviti vam može biti inspiracija i njihova priča vas može ohrabriti da uradite ono o čemu maštate. One dokazuju da je moguće živjeti svoje snove i raditi ono što nas ispunjava i čini sretnima. 

Adisa Binakaj, vlasnica Medenog kutka je kreatorica slastica koje čine da zaboravite sve teškoće i prepustite se najfinijim aromama.

Lidija Sejdinović, poznata i kako osnivačica programa Teta Pričalica, pobuditi će vaše emocije sa stihovima koji miluju dušu.  Teta Pričalica je edukativno-kreativni centar u kojem djeca školskog i predškolskog uzrasta otkrivaju i razvijaju svoje talente na prirodan način.

Tamara Vučinić, slikarka koja živi svoj dječiji san i kistom vas vodi u neki drugi svijet. Uvjereni smo da će vam dopustiti da iskusite koji pokret kistom i probudite dijete u sebi.

Dođite i dopustite svojim čulima potpuni užitak.